Sarah Linsday
20 vuotias nainen
rikkaasta perheestä
täysi hetero
kuvissa Kristen Bell

 

Hän on henkilö, joka kerää, rakentaa, lajittelee, analysoi ja ryhmittelee asioita. Hän on järjestelmällinen ja pikkutarkka. Koko hänen ajatustoimintansa muistuttaa näistä hänen luonteensa tärkeistä ominaisuuksista. Häntä leimaa tarkkuus, säntillisyys ja asioiden jälkipuinti.
 
luonne
 
Sarah on siitä itsekkäimmästä ja itserakkaimmasta päästä. Hän jättää kaikki varjoonsa ja ajattelee vain omaa etuaan. Blondi ei kestä pomputtelua ja pomottelua laisinkaan vaan tekee sitä mieluusti itse. Hän rakastuu kun häntä huomioidaan ja rakastetaan. Naisen unelma olisi, että miehet hääräisivät hänen ympärillään ja tekisivät mitä vain mitä hän tahtoisi. Sarah on todella naisellinen ja noudattaa käytöstapoja, ellei hetki toisin vaadi. Ja hän jos kuka saa kaiken haluamansa, tavalla tai toisella. Hänen tapoihinsa ei kuulu jättää mitään kesken tai viimetippaan, kaikki pitää olla järjesteltyä ja valmista. Sitä hän arvostaa miehessä kuten myös elämässä.
 
Blondi ei ole tottunut riitelemään miehistä, sillä koti seuduilla niitä riittää joka sormelle. Hän on todella flirtti ja nielee miehen kuin miehen. Tuskin on edes sellaista miestä joka ei edes katselisi blondia sillä silmällä.
 
Blondin tavoin hän on hiukan tyhmä ja vajaaälyinen mutta pärjää tilanteessa kuin tilanteessa. Tosin omilla tavoillaan. Kun hän suuttuu hän todellakin on vihainen. Silloin kannattaa antaa hänen olla hetki rauhassa tai saa tuntea kivun poskellaan. Joskus hän on pitkävihainen mutta jos osaa lepytellä häntä oikealla tavalla leppyy hän hyvinkin helposti. Mutta loppujen lopuksi kovan kuoren alta löytyy varmasti se aikuinen nainen. Siihen voi kulua vaan pieni tovi.

 

 

Hänen kitsastelunsa ärsyttää muita ihmisiä. Hänen keskusteluistaan, jotka rajoittuvat aina hänen omiin ammatillisiin ongelmiinsa tai terveydentilaansa, puuttuu kaikki lämpö. Joskus hän muuttuu vilkkaammaksi, kun hänen lempiaiheistaan puhutaan, ja hän saattaa tulla hiukan ystävällisemmäksikin.

 

 

 

 

ulkonäkö
 
Sarah rakastaa kaikkea itsessään ja valitsee tarkkaan vaatteet ja meikit joita käyttää. Jos jokin vaate ei sovi hänelle voi sen heittää suoraan roskiin, kauppa olisi täynnä uusia. Hän omaa vaaleat kihartuvat pitkät hiukset joita hoitaa todella huolellisesti. Meikit valikoituu simppelisti, luonnollista ja kaunista. Blondilla on myös aina hento rusketus. Vaatemaku on avonainen ja näyttävä. Joskus näkyy jopa hieman liikaakin mutta Sarah’n mielestä se on vain tyyliä. Hän pitää huolta ulkonäöstään jatkuvasti ja on riippuvainen peilistä. Mitä hän tekisikään ilman meikkejä ja muita kauneustuotteitaan?

 

 

 

 

 

historia
 
Sarah on ollut aina isänsä tyttö pikkutytöstä lähtien. Hän tottui tulla lellityksi ja sopeutui hyvin rikkaaseen elämään. Oltuaan noin 14 vuotas hänen äitinsä kuoli auto tapaturmassa. Se vahvisti hänen kovaa ulkokuortaan. Hän vaati paljon huomiota isältään jonka mies osoitti lahjuksin ja muilla rahallisilla tavoillaan. Siihen Blondi tottui ja hukutti surunsa. Olemalla vaativa ja tarkka. Täytettyään vihdoin 18 vuotta, hän aloitti juhlimisen ja ne erikoiset yhden illan suhteet. Joita hän tosin jatkoi välillä vähän pidempään, mutta ei hän osannut pitää mitään suhdetta kovinkaan pitkään yllä. Sarah otti vain tarvitsemansa ja lähti takaisin jatkamaan elämään. Hän särki varmasti sydämiään mutta minkä sille mahtoi. Tällainen hän oli. Hän siis oli lapsesta saakka itsekäs, itserakas valtaa haluava nainen. Se oli niin helppoa, kun hän oli ainut lapsi ja isä oli rikas kuin mikä. Kaikki olisi vain hänen, vain ja ainoastaan hänen eikä kukaan saisi tulla hänen tielleen.
 
plussaa
 
  • aito blondi, ei koskaan kuluttaisi hiuksiaan värjäämällä niitä
  • rakastaa laukkuja, on laukkufetissi
  • on myös kenkäfetissi
  • rakastaa valkoisen ja mustan yhdistelmää
  • ei todellakaan polta mutta juo kylläkin
  • parasta on minttujäätelö
 
©kisusi